Dioksyny zaszkodziły firmom

Najbardziej poszkodowanymi dioksynami z irlandzkiej wieprzowiny okazali się w Polsce nie konsumenci, tylko firmy. Dioksyn na razie nie stwierdzono w żadnym ze zbadanych produktów spożywczych. Odbijają się za to sporymi stratami tych producentów, do których skażone mięso trafiło
Dioksyny zaszkodziły firmom
Źródło: Dominik Cierpioł
Najbardziej poszkodowanymi dioksynami z irlandzkiej wieprzowiny okazali się w Polsce nie konsumenci, tylko firmy. Dioksyn na razie nie stwierdzono w żadnym ze zbadanych produktów spożywczych. Odbijają się za to sporymi stratami tych producentów, do których skażone mięso trafiło

Najbardziej poszkodowanymi dioksynami z irlandzkiej wieprzowiny okazali się w Polsce nie konsumenci, tylko firmy. Dioksyn na razie nie stwierdzono w żadnym ze zbadanych produktów spożywczych. Odbijają się za to sporymi stratami tych producentów, do których skażone mięso trafiło

Autor: Dominik Cierpioł

Zobacz także: