Założycielka Jarva Cakes Michelle Shields podkreśla prostotę jej przepisu na ciasto czekoladowe. Zaś jej córki potwierdzają, że jest ono znakomite. Wielkość jest wprost idealna - 170 gramów. Właściwie od tego wszystko się zaczęło: kompromisu pomiędzy Michelle i jej uwielbiającym ciasta mężem. - Powiedziałam dość. Zarządziłam, że jeśli będzie miał ochotę na coś słodkiego po obiedzie, zrobię mu babeczkę w kubku - wyjaśnia Shields. Dwa lata po tej rozmowie kobieta i jej zespół robią 5 tys. takich babeczek tygodniowo. Wszystkie powstają na piętrze garażu. Michelle podkreśla jednak, że lubi pracować w domu, ramię w ramię ze swoimi córkami. Wszystkie mówią, że sprzedają ciastka, ponieważ smakują ich klientom. Wszystkie pięć dostępnych smaków. By je przygotować, wystarczy dodać wody, zamieszać i wstawić do mikrofalówki na 40 sekund.