Źródło: tvn24.pl
Rybka pod lupą. W nadmorskich smażalniach poruszenie, bo smażenie jest właśnie kontrolowane. Sanepid zagląda do kuchni i sprawdza, czy to, co ląduje na talerzu rzeczywiście się do tego nadaje.
Źródło: tvn24.pl
Rybka pod lupą. W nadmorskich smażalniach poruszenie, bo smażenie jest właśnie kontrolowane. Sanepid zagląda do kuchni i sprawdza, czy to, co ląduje na talerzu rzeczywiście się do tego nadaje.
Źródło: tvn24.pl
Limit zalogowanych sesji to 5. Usuń lub wyloguj się z innych urządzeń z karty Twoich urządzeń, aby kontynuować.
Więcej informacji o możliwościach rozwiązania problemu znajdziesz na stronie:pomoc.tvn24.pl
Spróbuj odświeżyć stronę. Jeśli problem będzie się utrzymywał, upewnij się, że nie korzystasz z usługi na więcej niż dwóch urządzeniach jednocześnie.
Więcej informacji o możliwościach rozwiązania problemu znajdziesz na stronie:pomoc.tvn24.pl