35 tysięcy złotych wystarczy, aby założyć własną minipiekarnię pod marką Fornetti. W tej sumie zawarte jest zaprojektowanie i budowa stoiska oraz jego pełne wyposażenie. Jeśli jednak chcielibyśmy otworzyć restaurację z sałatkami pod marką Salad Story, to potrzebujemy aż 300-500 tys. złotych. Który pomysł jest bardziej dochodowy? O szczegółach mówią prezes Salad Story Agnieszka Madurowicz oraz prezes Fornetti Polska Robert Mroziński.
35 tysięcy złotych wystarczy, aby założyć własną minipiekarnię pod marką Fornetti. W tej sumie zawarte jest zaprojektowanie i budowa stoiska oraz jego pełne wyposażenie. Jeśli jednak chcielibyśmy otworzyć restaurację z sałatkami pod marką Salad Story, to potrzebujemy aż 300-500 tys. złotych. Który pomysł jest bardziej dochodowy? O szczegółach mówią prezes Salad Story Agnieszka Madurowicz oraz prezes Fornetti Polska Robert Mroziński.
Autor: TVN CNBC
Źródło zdjęcia głównego: TVN CNBC