W programie "Biznes Lunch" rozmawialiśmy o... żywności i to w dużej dawce. Ile powinna kosztować i ile kosztuje? Czy dysproporcje które są między cenami oferowanymi przez producentów a tymi które oglądamy na sklepowych półkach są na tyle duże aby powołać do ich regulacji specjalny międzyresortowy zespół ekspertów? O tym wszystkim rozmawialiśmy w programie "Biznes Lunch" z dr hab. Andrzejem Kowalskim- dyrektorem Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
W programie "Biznes Lunch" rozmawialiśmy o... żywności i to w dużej dawce. Ile powinna kosztować i ile kosztuje? Czy dysproporcje które są między cenami oferowanymi przez producentów a tymi które oglądamy na sklepowych półkach są na tyle duże aby powołać do ich regulacji specjalny międzyresortowy zespół ekspertów? O tym wszystkim rozmawialiśmy w programie "Biznes Lunch" z dr hab. Andrzejem Kowalskim- dyrektorem Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej