Gastronomia trzyma się dobrze

Mimo, że największe wzrosty przychodów restauracje i bary w Polsce mają już za sobą, rok 2009 nie powinien przynieść spadków. Zdaniem Aldony Witak, redaktor naczelnej Food Service, sposobem na gastronomiczny biznes może być znalezienie swojej niszy.
Gastronomia trzyma się dobrze
Źródło: m.krzysztoszek
Mimo, że największe wzrosty przychodów restauracje i bary w Polsce mają już za sobą, rok 2009 nie powinien przynieść spadków. Zdaniem Aldony Witak, redaktor naczelnej Food Service, sposobem na gastronomiczny biznes może być znalezienie swojej niszy.

Mimo, że największe wzrosty przychodów restauracje i bary w Polsce mają już za sobą, rok 2009 nie powinien przynieść spadków. Zdaniem Aldony Witak, redaktor naczelnej Food Service, sposobem na gastronomiczny biznes może być znalezienie swojej niszy.

Autor: m.krzysztoszek

Zobacz także: