Lepsze jedzenie

Poprawia się jakość polskiej żywności. Aż 99 procent produktów skontrolowanych przez Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w 2011 roku było właściwych pod względem smaku, wyglądu, barwy i zapachu. Rozmowa z Głównym Inspektorem IJHARS, Stanisławem Kowalczykiem.
Lepsze jedzenie
Źródło: tvn
Poprawia się jakość polskiej żywności. Aż 99 procent produktów skontrolowanych przez Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w 2011 roku było właściwych pod względem smaku, wyglądu, barwy i zapachu. Rozmowa z Głównym Inspektorem IJHARS, Stanisławem Kowalczykiem.

Poprawia się jakość polskiej żywności. Aż 99 procent produktów skontrolowanych przez Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w 2011 roku było właściwych pod względem smaku, wyglądu, barwy i zapachu. Rozmowa z Głównym Inspektorem IJHARS, Stanisławem Kowalczykiem.

Autor: tvn / Źródło: TVN CNBC

Zobacz także: