Dostał za mało mięsa. Podpalił restaurację

Aktualizacja:
 
Podpalił restaurację bo dostał za mało mięsasxc.hu

Do czego jest skłonny niezadowolony klient przekonali się pracownicy jednej z sieciowych restauracji Taco Bell w Albany w amerykańskim stanie Georgia. Pewien mężczyzna stwierdził, że jego potrawa zawierała zbyt małą ilość mięsa, postanowił więc wrócić do restauracji... i ją podpalić.

Niewielki pożar w przydrożnej restauracji zauważył i ugasił policjant. W środku budynku znajdował się również plastykowy pojemnik z płonącą cieczą.

Wcześniej do restauracji zadzwonił niezadowolony klient, który skarżył się, że jego potrawa zawierała zbyt małą ilość mięsa. Pracownik Taco Bell oznajmił mu, że bar jest już zamknięty i z reklamacją może przyjść rano. Niezadowolony klient odpowiedział, że mu to nie przeszkadza i zamierza wrócić na miejsce i "przedekorować" restauracje.

Pożar, jak poinformowała policja, na szczęście nie wyrządził większych szkód.

Źródło: Reuters

Źródło zdjęcia głównego: sxc.hu