Bary czy restauracje jednak dla palących? Właściciele niektórych lokali uważają, że zorganizowanie w barze "klubu palacza" pomoże obejść nowe przepisy antytytoniowe. Do baru czy restauracji wchodzi się dopiero po zaakceptowaniu regulaminu, na podstawie którego klient zostaje członkiem klubu i może palić papierosy. Jak do takich praktyk odnosi się Sanepid? Gościem Pawła Blajera był Jan Orgelbrand, zastępca Głównego Inspektora Sanitarnego.
Bary czy restauracje jednak dla palących? Właściciele niektórych lokali uważają, że zorganizowanie w barze "klubu palacza" pomoże obejść nowe przepisy antytytoniowe. Do baru czy restauracji wchodzi się dopiero po zaakceptowaniu regulaminu, na podstawie którego klient zostaje członkiem klubu i może palić papierosy. Jak do takich praktyk odnosi się Sanepid? Gościem Pawła Blajera był Jan Orgelbrand, zastępca Głównego Inspektora Sanitarnego.
Autor: tvn
Źródło zdjęcia głównego: tvn